Fjerritslev IF Støtteforening

Fjerritslev Idrætsforening Støtteforening består af en 7 mands m/k stor bestyrelse, der har til formål at støtte ungdomsarbejdet i både FiF Håndbold og FIF Fodbold.

Fjerritslev Idrætsforening Støtteforening arrangere hvert år det store Billotteri, hvor der er gevinster for mere end end kr.166.000,- og hovedegevinsten er en bil.

Her ud over sælges der hvert år aktier, som købes for kr. 100,-

På aktierne trækkes hver måned lod om kontante beløb på 2 x kr. 100,- og 1 x kr. 200,- for hver 100 solgte aktier. Endvidere er der i december ekstratrækninger på 2 store Julekurve.

Vinderne af aktierne offentligøres den første tirsdag i hver måned i Fjerritslev Ugeavis.

Ud over aktierne kan man også tegne et medlemskab af Fjerritslev Idrætsforening Støtteforening for KUN kr. 75,- for et år.

FIF Fodbold vil gerne opfordre til, og håber , at vore mange medlemmer, det være sig spillere, trænere, udvalgsmedlemmer samt vore mange partnere og tilskuere støtter Fjerritslev Idrætsforening Støtteforening. Det kommer alle de mange ungdomspillere i FIF Håndbold og FIF Fodbold tilgode.

Bestyrelsen i FIF Støtteforeningen.

Best. medlem Marlene Christensen
  • jutlander